VeraRubicon.Com © 2006                  

 

 

 

Leon -grep livet mot alle odds!

 

Leon fikk en tøff start på livet da han ble født prematur med en fødselsvekt på bare 840 gram. han hadde også hatt en stor hjerneblødning. I tillegg ble det påvist en alvorlig blødertilstand og et sjeldent syndrom.

 

Boka om Leons kamp for livet tar for seg tematikken rundt premature barn, og retter søkelyset mot det å være foreldre i en slik ekstrem situasjon. Som leser blir man tatt med på reisen gjennom Leons to første leveår, med deres tilhørende gleder og sorger.

 

Leon -grep livet mot alle odds! er en mors sterke beretning om kampen mellom liv og død, uendelig kjærlighet og veien fra sorg til lykke.

 

 

 

Forfatter: Vera Rubicon
ISBN: 9788282330497
Format: 13,5 x 21 cm
Antall sider: 144
Genre: Helse
Innbundet

 

Boken er tilgjengelig i alle landet bokhandlere og kan i tillegg bestilles direkte fra forlagets hjemmeside på Commentum.no

 

 

Kjærlighet til livet

Med min kjærlighet til livet og evne til å se glede i enhver situasjon, ønsker jeg å være til inspirasjon for andre.

Les bloggen min her

 

 

Bokomtaler:

 

Lisbeth Falling skriver:

Dette er den dramatiske historien om hvordan det føles å føde et barn 10 uker før tiden. Et bittelite menneskekryp på bare 840 gram blir tatt ut av morens kropp i hastekeisersnitt.

Les hele bokomtalen her


FredagsKilden skriver:

Vera Rubicon har gitt nordmenn en gave gjennom å skrive denne boka. Hun deler sine innerste tanker med oss før, under og etter hun fødte sin premature sønn Leon 10 uker før termin med en vekt på 840 gram.

Les hele bokomtalen her

 

Bokanmeldelser.com skriver:

Dette er en nydelig og hjerteskjærende bok om lille Leon som blir født prematur med en fødselsvekt på bare 840 gram i tillegg til de sjeldne syndromene Jacobsen og Paris - Trousseau.

Les hele bokomtalen her